BEYAZ OTOMASYONLA; ÖNLEYİN. Beyaz Otomasyon, anahtar teslimi endustriyel otomasyon çözümleri için akıllı fikirler sunar. PLANSIZ DURUŞLARINIZI ENTEGRASYONLARI KONTROL SİSTEM İlk konseptinizden son uygulamaya kadar, anahtar teslimi endüstriyel kontrol sistemleri entegratörüyüz. Buna tasarımdan panele yapı, mühendislik , kurulum , UL listeleme ve CSA sertifikasyonu ve sistem devreye alma dahildir . SAHADAKİ SÜRÜCÜLERDEN ODANIZA GELEN BİLGİ ve.. BULUTA kadar endustriyel otomasyonda rehberiniz biz olalım.

Enerji Verimliliği

Deneyimli ekibimizle, endüstride proses kontrolünü iyileştirerek, maliyetin düşmesine, üretimin artmasına ve enerji tasarrufu yapılmasına yardımcı oluyoruz.

Otomasyon Projeleri

BEYAZ OTOMASYON her bir müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak endüstriyel ürünlerin satışını, servis hizmetlerini ve otomasyon projelerini mühendislik desteği ile birleştirir.

Teklifinizi Alın ve Hemen Başlayın

Alçak Gerilim ve Orta Gerilim Sürücü alımlarınız veya Servis Hizmetleri için …..
Yüksek Verimli Elektrik Motorları için….
Tüm Pano ve Otomasyon Projeleriniz için…

Neler Yapıyoruz

Motor Kontrol Sistemleri konusunda mükemmel sonuçlar sağlarken; müşterilerimize zaman ve paradan önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz.


Otomasyon Hizmetleri

Endüstriyel Otomasyon Çözümleri, Endüstriyel kontrollerin ve otomasyon sistemleri tasarımı ve devreye alınmasında uzmanlaşmış bir endüstriyel otomasyon şirketidir.

Müşterinin en doğru çözümü sunan, alanında uzman endüstriyel otomasyon devi markalar ile çalışıyoruz. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Endüstriyel Otomasyon Ürünlerinin Satışı

AC ve DC Motor ; AC ve DC Motor Sürücüsü seçimi, devreye alma, yedek parça , saha servis ve atölye servis hizmetleri BEYAZ OTOMASYON’da.

Alçak Gerilim Motor Sürücülerinin Saha Servis Hizmetleri

Alçak Gerilim Motor Sürücülerinin müşteri sahasında devreye alma, arıza giderme, planlı bakım ve tüm servis hizmetlerini vermekteyiz.
BEYAZ OTOMASYON’da, tecrübeli teknik ekibimiz alçak gerilim motor sürücülerinin saha hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Beyaz Otomasyon’da, BT danışmanları ve mühendislerinden oluşan ekibimiz alçak gerilim motor sürücülerinin saha hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır.

SAHA ÇALIŞMALARI

SAHA ÇALIŞMALARI

MUTLU MÜŞTERİLER

MUTLU MÜŞTERİLER

YENİ PROJELER

YENİ PROJELER

PROFESYONEL SAHA EKİBİ

PROFESYONEL SAHA EKİBİ

Operasyonel Hizmetler

BEYAZ OTOMASYON, mühendisliğin ve projenin gereksinimlerini, başarınızı garanti edecek şekilde tam entegre çözümler sunar. Her zaman müşterilerimizi ve çalışanlarımızı dinliyoruz, bilgi ve deneyimlerimizi başkalarının hayal etmediği çözümleri ilerletmek için uyguluyoruz.

Endüstriyel Otomasyon Ürünleri Satışı0%
Alçak Gerilim Motor Sürücülerin Tamiri ve Saha Hizmeti0%
Otomasyon Projeleri0%

Endüstriyel Otomasyon Ürünlerinin Satışı

Sektörde büyük tecrübe kazanmış uzman kadrosuyla ve geniş ürün ağı ile endüstriyel otomasyon ürünleri satışı.

Uzaktan İzleme Çözümleri

Pandemi döneminde ve sonrasında uzaktan izleme çözümleri.

Otomasyon Projeleri

Otomasyon sistemleri ile ilgili projeler, tüm makine ve proses otomasyon çözümleri

Hemen Şimdi Bizi Arayın ve Teklif Alın: (+90) 322 502 3300